Un ALTFEL de weekend TIC – Spectacolul „Jack și vrejul de fasole”

Sursa foto: Delia Apostol

Sâmbăta aceasta, 13 aprilie 2019, Teatrul Ion Creangă organizează o întâlnire inedită cu tânărul public iubitor de teatru. Timp de aproximativ două ore, copiii vor avea parte de un program special, care celebrează puterea artei de a stârni imaginația, încurajându-i pe cei mici să devină eroii propriilor lor povești.

Sursa foto: Delia Apostol

Astfel, începând cu ora 11:00, publicul este invitat în Sala Rapsodia (Str. Lipscani, nr. 53) pentru a viziona cel mai recent spectacol produs de Teatrul Ion Creangă: ”Jack și vrejul de fasole”, în regia lui Octavian Jighirgiu.

Dedicat copiilor cu vârsta peste 5 ani, spectacolul își propune să le arate acestora cum inocența, dublată de curaj, imaginație și creativitate, poate învinge nedreptățile unei lumi haotice, prezentul lipsit de strălucire transformându-se într-un viitor fericit.

După vizionare, personajele de pe scenă vor coborî în sală, pentru a discuta cu tinerii spectatori despre importanța curajului, dar și despre provocările și emoția interpretării unui rol sau despre instrumentele pe care teatrul ni le oferă pentru a cunoaște și înțelege lumea din jurul nostru.

Sursa foto: Delia Apostol

„Jack şi vrejul de fasole, premiera acestei primăveri la Teatrul Ion Creangă, s-a jucat mult, s-a jucat cu casa închisă şi a făcut valuri. La cererea publicului, în prag de vacanță, personajele din spectacol se arată copiilor şi altfel. Ele coboară de pe scenă în mijlocul spectatorilor, pentru a le aduce mai aproape mesajul atât de emoţionant al acestui spectacol: plantează boabele dorințelor tale şi nu înceta să crezi cu tărie că visele și convingerile tale pot încolți şi pot prinde viață…”, spune Gabriel Coveşeanu, directorul Teatrului Ion Creangă.

Discuția va fi urmată de o sesiune foto deschisă tuturor spectatorilor, care va avea loc în foaierul Sălii Rapsodia.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă, din Piaţa Amzei 13, sau la punctul mobil de vânzare a biletelor, deschis cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, în foaierul Sălii Rapsodia, telefon: 0767.934.374.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.