Se anunță meciuri captivante în etapa a 2 – a faza 1 la Campionatul de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile etapei a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

Grupa A începe în forță cu meciul ADOBE ROMÂNIA 1 contra HP INC ROMÂNIA, iar alături SAP ROMÂNIA cu MICROSOFT ROMÂNIA 2. Abia așteptăm să ne încărcăm cu energie pozitivă de la jucătorii minunați și pasionați.

Grupa B aduce un meci tensionat și mult așteptat între APA NOVA VEOLIA și FARMEXIM PHOENIX COMPANY. Cu siguranță va fi un meci greu, dar plin de voie bună și fair play. La masa de lângă ne încântă privirile WIPRO ROMÂNIA 2 contra ADOBE ROMÂNIA 2, două echipe simpatice și dornice de joc.

Ne așteptăm la o adevărată revanșă în Grupa C, în meciul dintre TELEKOM ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA 1, o veche și frumoasă rivalitate. Nici meciul dintre GENPACT ROMÂNIA și WIPRO ROMÂNIA 1 nu se va lăsa mai prejos, așteptându-ne să iasă scântei din palete la cât de tare se va încinge atmosfera

În Grupa D se anunță alte 2 meciuri incredibile între NTT DATA – ING BANK și HPE – ADP. Toate echipele vin la luptă cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a obține victorie după victorie pentru ca la final să ajungă pe podium.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.