Macanache: “Nu cred că există ceva imposibil”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

A fost cu Macanache & The Putreds un “Bună dimineața, București!” plin de voie bună și muzică cu vibe. În live-ul din studioul matinalului BFm s-a auzit în premieră, la radio, noul single al trupei: ”Muzica e nașpa”. Iar matinalii Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat ce mai urmează din partea lui Macanache și The Putreds.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Albumul lansat de curând de Macanache se numeste „Legea”. Legat de cele 15 piese, pe care artistul le numește ”Legi”, el spune: ”Am încercat să facem un mic record și am cântat 20 de inși pe o piesă. Viața de oraș e comparată cu o junglă și fiecare a făcut tot felul de metafore. În piesa «Legea junglei» despre asta este vorba.”

Referitor la noul single, artistul povestește: ”Dintr-o întâmplare nefericită la un sound check am venit cu ideea piesei «Muzica e nașpa». Știi cum era? Ca atunci când tu mergi undeva, te aștepți să găsești ceva și nu e deloc așa.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Colaborările lui Macanache cu ceilalți artiști și cu Delia au o poveste în spate: ”Eu cu toată lumea cu care am colaborat ori am mâncat împreună, ori am băut, ori am copilărit. Am făcut ceva. Cu Delia m-am văzut la o petrecere unde eu cântam. Ne-am întins până dimineața, am adormit cu fața în tort și cam asta a fost. Și m-a sunat într-o dimineață și mi-a dat o bucată din piesă pe Whatsapp și asta a fost.”

Dacă vrei să afli care sunt cele 15 legi ale lui Macanache, când e dimineață pentru artist, ce eveniment de battle organizează, vezi VIDEO.

Pentru Macanache lucrurile sunt bazate pe multă muncă: ”Nu cred că există ceva imposibil. Totul se formează.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Albumul care urmează a fi lansat este în lucru de mai bine de 1 an: ”Am înregistrat albumul de vreo 3, 4 ori. Am lucrat cu mulți oameni și am pierdut foarte mult timp, în zadar. Acum sper să fie ultima oară când înregistrăm. Urmează piese noi. Am o grămadă de proiecte în cap. Am nevoie doar de puțin timp în studio. Cu trupa The Putreds e ca o colaborare care sperăm să țină cât mai mult.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.