Doru Todoruț și Cici: ”Toată lumea se regăsește în muzica noastră”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Doru Todoruț și Cici au dat startul unei noi săptămâni ca doi adevărați domni, povestindu-le matinalilor, Răzvan Petre și Marius Stoica, despre noul proiect 2 Gents.

În Matinalul “Bună dimineața, București!”, Doru și Cici au explicat că proiectul lor cu care s-au prezentat la Eurovision nu a fost o încercare.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

“La Eurovision a fost un plan pentru a ne face cunoscuți ca formulă scenică. Nu ca și proiect. Pentru că 2 Gents nu este un proiect pentru radio, ci pentru cei care simt muzica”, spune Doru.

Cici adaugă: “Noi cântăm foarte multe piese cunoscute, dar reorchestrate într-un mod aparte. Vrem să fim într-o campanie de conștientizare.”

Dacă vrei să afli despre ce campanie este vorba, în ce stil sunt reorchestrate piesele, de ce este dedicat spectacolul Casei Hospice, cine va face parte din spectacol, vezi VIDEO.

Pe 21 aprilie, de Florii, de la ora 19:00, la Opereta Națională ”Ion Dacian”, 2 Gents susțin concertul “Symphony for life”, care este un spectacol dedicat celor de la Hospice Casa Speranței.

Doru Todoruț punctează: “Nu vreau să mă ridic la nivelul celor care au compus și cântat muzica, dar vrem să o cântăm în stilul nostru. Asta face concertul original, inedit. Sperăm ca oamenii să vină și să plece bucuroși, cu gândul la sărbătoare. Vom cânta Metallica și multe altele.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Cici a dezvăluit: “O să vă spun ceva în premieră: Doru va cânta la acordeon.”

Cei doi artiști spun că i-ar tenta să facă un musical.

“Și chiar avem o idee. Noi avem mereu o colaborare cu o operă, o filarmonică. Asta e nișa pe care vrem noi să o promovăm. Este un proiect foarte curat și de covor roșu. Toată lumea se regăsește în muzica noastră”, conchide Cici.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.