Zoli Toth: “Secretul este să ai libertatea, timpul și disponibilitatea să te joci”

Zoli Toth a dat “Bună dimineața, București!” plin de voie bună și de proiecte inedite. Răzvan Petre a aflat că cel mai recent show al artistului va fi ceva ce nu s-a mai auzit până acum.

Zoli a spus că el cântă realmente la orice: “Cânt la o cratiță. Una super scumpă. Costă 125 de euro! Dacă vrei îți fac un imn de emsiune la cratiță.”

Artistul explică faptul că atunci când ai foarte, foarte multe sunete “e greu să le alegi pe cele de care ai tu nevoie. Secretul este să ai libertatea, timpul și disponibilitatea să te joci. Dacă nu ieși din carapacea ta și din zona de confort, vei fi un artist plafonat.”

Zoli Toth muncește zilnic, cel puțin 7 ore: “Dacă nu muncești și nu ai tot timpul creierul antrenat, e greu să fii eficient. Sunt zile în care nu se întâmplă nimic, pleci supărat, dar asta e. Însă, dacă nu muncești zilnic, rezultatele nu au cum să vină.”

Dacă vrei să afli ce face artistul în studio, dacă a mai cântat cu polizoare și flăcări, ce a făcut după ieșirea din proiectul Sistem, care e cel mai neconvențional instrument la care a cântat, cum a reușit să apară în revista Rolling Stones din Germania, vezi VIDEO.

Zoli Toth va avea vineri, 12 aprilie, la ARCUB, un show despre care spune că este ceva ce nu s-a mai făcut până acum: “În spectacolul de vinerea viitoare, de la ARCUB, sunt momente pe care le fac cu publicul, dar și momente despre care știu de acasă. Te gândești la ce fel de public ai, cum va reacționa. Acest spectacol e preponderent instrumental, însă am încercat să creez povești, să fie o narație. Fiecare piesă din show are o poveste, are ceva. Am, de exemplu, o piesă despre dialog și care spune că lipsa de dialog dintre oameni provoacă niște lucruri. Sunt și momente umoristice, momente în care te relaxezi. Sunt 10 povești pe care le-am ilustrat muzical, povești pe care eu le-am trăit în perioada în care am compus aceste piese, acasă.”

Pe Zoli Toth îl puteți vedea live pe 12 aprilie, de la ora 20:00, la ARCUB. Biletele sunt disponibile pe site-ul ARCUB sau la intrare.

“Va fi o oră de povești. Vă garanatez că sunetul și abordarea nu le-ați mai auzit până azi.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.