Oana Mareș, Andrey Foday și Ceanu Zheng – noile vedete TVR 2

Oana Mareș a fost invitata lui Răzvan Petre în studioul BeFM, la matinalul ”Bună dimineața, București!”, alături de Andrei Foday și Ceanu Zheng. Vedeta TV a povestit despre “oanApp – Aplicație de viață”, cea mai nouă emsiune din grila TVR 2 care va debuta pe 15 aprilie.

Oana este pe minicile ecrane de 15 ani.

”Am făcut mai multe proiecte, toate cunoscute publicului. Am avut conjunctura potrivită pentru intrarea mea în televiziune. La 19 ani am participat prima oară la un casting”, povestește Oana.

Dacă vrei să afli cum a fost pentru Oana prima selecție de job, ce subiecte vor fi abodate în noua emisiune de la TVR2, cine sunt cei doi colegi de emisiune, care este rolul lor în cadrul proiectului, vezi VIDEO.

”Eu m-am îndrăgostit de televiziune după ce am ales-o ca job. Am învățat foarte multe din toate domenile din TV și am spus că mă pricep la asta și că ar fi bine să fac asta. De la ora 15:00 la 16:00 și de la 17:00 la 18:00 veți urmări noul proiect la TVR 2”, punctează Oana Mareș.

Despre conceptul emisiunii Oana explică: ”Am zis să folosim limbajul care e utilizat zi de zi. Vom vorbi despre viața oamenilor, despre ce trăim zi de zi și încercăm să venim în întâmpinarea situațiilor cu care se confruntă oamenii zi de zi. În a doua parte a emisiunii vom avea entertainment.”

„oanApp – aplicație de viață”, cea mai nouă emisiune din grila TVR2, debutează din 15 aprilie. Cunoscuta prezentatoare Oana Mareş se alătură vedetelor TVR 2 şi, alături de ajutoarele sale, Andrei Foday şi Ceanu Zheng, aduce în direct, de luni până joi, un magazin de divertisment, difuzat în două părţi.

Între orele 15:00 şi 16:00, în prima parte a emisiunii, gazdele te învaţă, alături de specialişti, cum să trăieşti frumos şi sănătos, dar și cum să alegi grădiniţa pentru cel mic, sau ponturi pentru timp liber, sport, arte, spectacole, cărţi, filme, voluntariat.

De la ora 17:00 la ora 18:00, în cea de-a doua parte a emisiunii, în Studioul Pangrati sunt invitate vedete cunoscute, artişti şi cântăreţi. Telespectatorii vor putea participa la concursuri cu premii importante.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.