Inclestare si ambitii in etapa a 4-a la Fotbal Sports Events!

In Liga 1, UPC Romania 1 isi trece in cont prima victorie la actuala editie, venita in urma unui joc solid in fata celor de la Microsoft care continua astfel seria negativa. Am vazut multe goluri intr-un duel dominat de spectacol si incheiat 7-5.

Intr-un alt meci aprig disputat, cu multe reusite tehnice de ambele parti, Adobe a intalnit ING Bank si nu a reusit nici de aceasta data sa adune puncte in clasament. Cu hattrick-ul reusit de Andrei Giusca, bancarii inving cu 5-3 si continua urmarirea liderilor.

Celelalte doua meciuri din Liga 1 programate in aceasta etapa,  Apa Nova – HP Inc. 1 si DXC Technology – HP Inc. 2 au fost amanate pentru o data ulterioara.

In Liga 2, UPC Romania 2, la fel ca prima echipa a companiei, isi trece si ea in cont prima victorie, in urma unei partide spectaculoase, cu multe goluri de ambele parti. Adversarii de la Menatwork aduna 4 infrangeri din tot atatea meciuri si este evident ca trebuie schimbat ceva in angrenajul echipei. Rezultat final 10-5.

Intersport a sunat revenirea dupa esecul din runda precedenta, aceasta venind intr-o partida importanta contra Radio Romania Bucuresti. Am vazut si aici multe goluri de ambele parti, balanta inclinandu-se la final cu 9-6 in favoarea Intersport, care isi depaseste adversarul in clasament si continua sa se mentina aproape de echipele fruntase.

Poate cel mai echilibrat si frumos meci, unul care ne-a tinut cu sufletul la gura datorita evolutiei scorului a fost intalnirea dintre Gameloft si Blue Point. Golurile au venit pe rand de ambele parti, echipele impartindu-si perioadele de dominare si in care au condus pe tabela. Dupa cele 40 de minute insa, cei care s-au bucurat au fost jucatorii Blue Point, invingatori la limita cu 6-5.

In derby-ul serii, NTT Data si Euler Hermes au incheiat nedecis, 1-1, primii pierzand astfel la golaveraj primul loc in clasament. Asa cum o spune si scorul am avut parte de un joc echilibrat, rezultatul final fiind conform cu realitatea din teren. Ambele echipe au aratat pofta de joc si cu siguranta batalia pentru locurile promovabile se va da pana in ultimele etape.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.