Mihaela Buzărnescu merge în turul doi la Charleston

Sportiva din Bucureşti reuşeşte să obţină a doua victorie din acest an, victorie obţinută în primul tur în turneul de la Charleston. Miki a câștigat greu în trei seturi, după două ore și zece minute. Jucătoarea noastră s-a impus în fața polonezei de numai 21 de ani Magdalena Frech cu 6-1, 4-6, 7-5.

Chiar dacă a câștigat, Buzărnescu locul 30 WTA, este încă departe de forma sportivă de dinaintea accidentării. Ea a avut mari probleme cu o jucătoare aflată pe locul 182 WTA.
Buzărnescu a făcut foarte multe duble greșeli și din păcate a etalat numai rareori un joc exact și în viteză așa cum ne obișnuise în trecut. Mihaela încă nu este 100% nici în ceea ce privește psihicul și a pierdut puncte importante datorită lipsei de concentrare.

A doua rachetă a României, va juca în turul doi în turneul de la Charleston împotriva americancei Lauren Davis locul 184 WTA.
Totuși victoria rămâne una de moral și ne dă tuturor speranțe într-o revenire de formă, ținând cont că se apropie meciul cu Franța din semifinalele Fed Cup.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.