Jo: “Whatzy (What’s Up), îmi pare rău că a trebuit să afli așa”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Cu inima deschisă și plină de voie bună, JO a dat “Bună dimineața, București!” alături de Marius Stoica, povestind despre noile proiecte și planurile sale.

Puțin obosită, Jo explică: “Fac muzică și cum eu funcționez mai bine noapte, pentru că prefer liniștea, când e studioul gol și ne putem concentra doar pe muzica mea, sunt obosită la ora asta.”

Însă Jo este plină de entuziasm și energie, mai ales că cei cu care lucrează îi sunt dragi: “Gașca de la Ha Ha Ha e mișto. Au fost plecați cu treaba în SUA. Ne-am reîntâlnit și acum stăm la studio și facem treabă. E și multă caterincă și glume, dar fac parte din proces, pentru că trebuie să îți mai aerisești și creierul. Eu lucrez cu foarte mulți oameni. Nu îmi scriu singură piesele și de aceea, când îi prind la studio pe oamenii ăștia, trebuie să profit. Ei se uită și văd care e mood-ul meu, se pliază.”

Dacă vrei să afli ce ascultă Jo, ce părere are despre Drake, dacă merge la Ed Sheeran la concert, la ce festivaluri va ajunge în această vară, ce gătește, vezi VIDEO.

Jo are visuri mari, mai ales legate de un festival pe care îl adoră și de la care nu a lipsit în niciun an: “Mă gândesc că poate va mai dura ceva până să ajung pe scenă la Untold, dar am răbdare și muncesc mult să ajung acolo.”

Artista recunoaște că în viața ei muzica este pe primul plan: “Nu mă mărit, pentru că sunt un om al carierei și până nu mă văd împlinită pe partea asta… Și, cum nu sunt niciodată împlinită, întrucât tot timpul îmi doresc și mai mult de la mine, nu știu…”

Despre piesa “Cu inima” feat Cabron spune: “Mie, inițial, nu mi-a plăcut piesa când am auzit-o prima dată. M-a sunat Șerban Cazan. Eu eram în Barcelona. Mi-a zis că are hit-ul ăla mare pentru mine. Am ascultat-o și i-am scris înapoi că trebuie să vin, să trag voci și să mai lucrăm un pic. Iar acasă, după ce am tras voci și am schimbat un pic povestea, mi-a plăcut mult piesa. Strofa a doua e cea mai frumoasă pe care am cântat-o vreodată.”

Motivul? Este scrisa chiar de iubitul său, artistul Juno, în urma unor certuri avute în relație.

Deși abia la final, JO a făcut un anunț în premieră: “Am mai făcut o piesă foarte buna săptămâna trecută în studio. Și a venit Smiley din America și a zis: «Hmm… cred că Juno trebuie să fie pe piesa asta, nu What’s Up!» Deși What’s Up trăsese inițial. Whatzy, îmi pare rău că a trebuit să afli așa!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.