Început spectaculos în prima etapă la Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentând prima etapă a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, ediția de primăvară – vară 2019.

În Grupa A MICROSOFT ROMÂNIA 2 au fost mai puțin norocoși, începând primul meci cu ADOBE ROMÂNIA 1, campionii din ediția de toamnă. Scorul de 5-0, în favoarea ADOBE, nu descrie foarte bine pasiunea și plăcerea echipei MICROSOFT 2 de a juca, însă atât Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu, Sorin Amariei, Uzoma Ogbonna (ADOBE 1), cât și Ghaith Jalab, Silviu Leca, Mihai Pancu, Roberto Cioffi (MICROSOFT 2) au jucat cu zâmbetul pe buze. Meciul de dublu dintre Aliona– Ștefan și George– Teodor a fost interesant, dar tot nu au reușit să echilibreze balanța finală.

Un al doilea meci scurt și la obiect a fost și între SAP ROMÂNIA și HP INC ROMÂNIA, scorul 5-0 înclinând în favoarea SAP, care au început furtunos în această ediție de primăvară. Meciurile de simplu dintre Gabriel Tianu, Sorin Radulescu, George Stoica (SAP) și Costel Stancu, Gabriel Roca, Vlad Rosu (HP INC) s-au dezbătut destul de intens, iar la dublu au făcut spectacol echipele formate din Gabriel – Sorin și Gabriel – Vlad.

În Grupa B, APA NOVA VEOLIA a început puternic meciul contra ADOBE ROMÂNIA 2, relaxându-se mai apoi, astfel încât scorul la finalul serii a arătat 3-2 în favoarea lor. La simplu au ieșit scântei din paletele lui Petre Luta, Adrian Poenaru, Dumitru Costache, Monica Titei (APA NOVA) și ale lui Gabriel Cristache, Marius Parlapan, Catalina Toga, Alexandra Chiran (ADOBE 2). Meciul de dublu, dintre Monica – Dumitru contra Ruxandra – Gabriel, și ultimul meci de simplu au adus două punte în favoarea ADOBE 2, însă insuficiente pentru o victorie.

Seara a continuat cu un debut fascinant al echipei FARMEXIM PHOENIX COMPANY, care reușește să își mențină reputația de învingătoare cu care a intrat în acest campionat și în meciul cu WIPRO ROMÂNIA 2, câștigându-l cu 5-0. Toate meciurile de simplu dintre Romulus Marculescu, Adrian Dinu, Gabriela Popa, Andreea Stroie (WIPRO 2) și Dan Trohonel, Gheorghe Cernat, Ilie Tolan, Dan Coca (FARMEXIM) s-au încheiat scurt și decisiv, urmând ca în meciul de dublu dintre Andreea – Romulus și Ilie – Dan Coca să se relaxeze puțin spiritele.

În Grupa C, MICROSOFT ROMÂNIA 1 au fost puși serios pe treabă și câștigă meciul contra echipei GENPACT ROMÂNIA cu scorul de 5-0. Un început superb pentru 2 echipe deja prezente de ceva ediții în acest campionat, chiar dacă și-au mai schimbat componența. La simplu, balanța a înclinat rapid spre MICROSOFT 1, iar meciurile dintre Edvin Mirzai, Daniel Vlasceanu, Sorin Negrea (GENPACT) și Andrei Iordache, Alexandru Necula, Mihai Apostolache, Ioan Luca (MICROSOFT 1) au fost spectaculoase. Nici la dublu nu s-au lăsat mai prejos, iar echipele Edvin – Sorin și Ioan Scurtu – Alexandru și-au etalat talentul și dorința de câștig.

Al doilea meci din grupa C este câștigat cu 5-0 la masa verde de către TELEKOM ROMÂNIA, WIPRO ROMÂNIA 1 nereușind să adune în această seară minimul de 3 jucători.

În Grupa D, NTT DATA s-au impus în fața echipei ADP, reușind o victorie cu 4-1. Nu a fost ușor, după cum spun și meciurile foarte echilibrate, însă Dan Tita, Zsolt Gyerko, Jozsef Szell (NTT DATA) și Cristian Radu, Gabriel Sapunaru, Bogdan Cornea (ADP) au jucat frumos și se vedea clar că s-au distrat chiar și la dublu, perechile formate din Zsolt – Jozsef contra Bogdan – Adrian.

Debutul celor de la ING BANK a fost unul fabulous, reușind să pornească cu dreptul această ediție de primăvară, prin victoria contra echipei HPE cu scorul final de 4-1.

Jucătorii Catalin Gasca, Claudiu Gavrila, Florin Coman (ING BANK) au ieșit foarte încrezători la lupta contra lui Andrei Toader, Nicolas Sachet, Corina Petre (HPE). La dublu s-au încins paletele între Nicolas – Mihai și Claudiu – Ionut.

Nu ratați meciurile din etapa următoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.