Doi români au dezvoltat un soft folosit de bancherii de pe Wall Street

Doi români din Târgu Mureș au dezvoltat un soft pe care doar bancherii de pe Wall Street l-au folosit până acum, cu profit de peste 700.000 de Euro.

Într-o lume în care suntem bombardați de informație și mult zgomot, oare cum putem să filtram informația corectă?

În mediul profesional în care aceștia activează, informația corectă determină succesul sau eșecul. Dacă mai adăugăm și faptul că totul se întâmplă cu viteze imperceptibile pentru ochiul și simțurile umane, ai putea practic să tragi concluzia că este imposibil să ai succes.

Și totuși firmele mari reușesc să facă acest lucru, iar cei doi și-au dorit încă de la început să afle cum pot și ei beneficia de aceleași avantaje.

Adi și Dragoș, doi prieteni din Târgu Mureș, s-au întâlnit  în primăvară anului 2012, fiind colegi de muncă la un Broker de acțiuni din România. Au învățat să folosească sisteme automate de tranzacționare și totuși, simțeau că lipsește ceva: informațiile importante din interiorul industriei. Astfel, s-au decis să se angajeze la unul dintre cei mai mari brokeri din lume, în Limassol, Cipru.

Chiar dacă a trebuit să îți lase familiile proaspăt întemeiate acasă, amândoi au simțit că asta e ceea ce trebuie să facă. A fost o perioadă foarte grea în care, pe lângă cerințele job-ului, au reușit să folosească informațiile la care aveau access pentru a crea propriul lor sistem automat de tranzacționare.

Cele 14 ore de lucru pe zi au dus la epuizare, iar singura soluție pe termen lung era să renunțe la a fi angajați. Deși asta a presupus asumarea unui risc financiar imens, pentru amândoi, decizia a fost una cât se poate de naturală.

Din 2014 și până în prezent au reușit să creeze sisteme de tranzacționare sigure care le-au adus profituri de aproape 1 milion de Euro. Drumul nu a fost deloc ușor, au suportat cu greu pierderile și au savurat câștigurile.

În timp ce ei își schimbă viețile, prietenii lor pierdeau bani din cauza informațiilor eronate și proiectelor înșelătoare.  Așa încât anul trecut cei doi prieteni au hotărât să pornească un proiect, care la început își dorea să fie pur educativ: Comunitatea INSIDE TRADERS, dar și-au dat seama imediat că nu va fi îndeajuns așa că au decis să ofere și altora posibilitatea de a folosi softurile lor.

Pe lângă softul (InsideTraderMT4), care face aproape toată muncă, au creat un ghid video de utilizare, în care explică doar conceptele pe care un utilizator trebuie să le cunoască că să poată folosi corect acest soft. Pentru cei mai tehnici dintre voi, este practic un soft de arbitraj customizat care rulează pe platforma de tranzacționare MetaTrader4.

Deși în teorie totul era perfect și aveau toate argumentele tehnice pentru care cineva fără experiență ar trebui să facă bani cu acest sistem, parcă nici ei nu credeau până nu vedeau. Așa că au hotărât să testeze tot conceptul pe un grup restrâns de persoane. Ideea era să vedă cât de greu e pentru alții să facă bani și, în plus, să descopere unde sunt probleme de înțelegere, astfel încât să poată îmbunătăți tot produsul.

Rezultatele i-au surprins chiar și pe ei, chiar dacă știau că sunt realizabile. Au descoperit că durează cam 4 săptămâni până când o persoană înțelege modul de funcționare a sistemului, apoi încă 2-3 săptămâni până când încep să folosească softul pe conturi reale și înțeleg cum să îl seteze. Persoanele din grupul de test, care au alocat 1-3 ore/zi în mod constant și au investit sume între 200 și 5000 Euro, au reușit să facă profituri între 300 și 30000 Euro în 4 luni.

Este cea mai bună metodă pe care o poate folosi cineva la început de drum în acest domeniu, dar este și o metodă de a crește veniturile și pentru cei mai experimentați. Motivul simplu este că nu e nevoie să ai cunoștiințe în domeniul cum ar fi: anticiparea pieței, măsurarea riscului, stabilirea momentelor tranzacționării, ci este o muncă pe care oricine o poate face fără să fie nevoie de ani de experiență.

Acum că știu că softul poate fi folosit ușor și de către persoane care nu au deloc experiență în domeniul tranzacționării online, Adi și Dragoș au lansat un concurs, prin care vor acorda un premiu unei persoane norocoase: un pachet ce constă într-o licență lifetime + cursul video care îți arată cum să folosești softul pas cu pas.

Link pagină concurs: https://insidetraders.ro/go/concurs

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.