Campionatul de Fotbal Sports Events continuă astăzi cu etapa a 4 – a

Apa Nova și HP Inc. 1 este derby-ul serii, ambele echipe arătând multă poftă de joc în meciurile precedente.

Microsoft nu a avut începutul de sezon pe care și-l imagina după câteva partide mai puțin convingătoare, iar în această seară anunță revenirea în fața UPC România 1, o altă echipă care nu se regăsește în acest început de campionat.

Adobe și ING Bank anunță un duel echilibrat, ambele echipe fiind în mare căutare de puncte pentru a putea avansa în clasament.

HP Inc. 2 își pune multe speranțe în această ediție, țintind semifinalele, astfel că întâlnirea de azi împotriva DXC Tehnology reprezintă un duel tare în care își pot măsura puterile.

În Liga 2, primele 3 clasate par să aibă prima șansă în disputele din această seară, poate cea mai grea misiune fiind cea a liderului NTT Data care urmează să se dueleze cu Euler Hermes, o echipă care a avut prestații apreciabile în actuala ediție.

Un adversar incomod îl are și Radio România, Intersport având o singură sincopă în etapa precedentă, dar jocul prestat în celelalte 2 etape scurse fiind unul pozitiv.

Gameloft, după victoria de moral din etapa trecută, are ca obiectiv obținerea a încă 3 puncte în clasament, în seara aceasta însă adversarul va fi unul dificil, și anume Blue Point.

UPC România 2 împotriva Menatwork reprezintă derby-ul suferinței, ambele echipe având 0 în dreptul punctelor acumulate până în momentul de față, iar victoria fiind absolut necesară pentru amândouă.

Toate rezultatele le vom afla diseară, începând cu ora 20:00 la locația obișnuita – Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.