Campanie umanitară – Un simplu SMS poate salva viața unui copil

Zâmbetul unui copil va fi redat datorită dumneavoastră! Un simplu SMS îi poate salva viața!

Asociația ”Salvează o inimă” a început o nouă campania de strângere de fonduri, de data aceasta pentru micuța Toma Rebecca, aceasta fiind diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă.

Micuța Toma Rebecca, de numai 12 ani, a fost diagnosticată, în urma unor consultații cu scolioză gravă; doctorii recomandându-i mai multe ședințe de terapie și utilizarea unui corset tip Milwaukee. După o mai lungă perioadă de tratament, rezultatele nu au fost cele așteptate de către familie.

În urma unor investigații amănunțite la o clinică din Munchen, doctorul Heiko Koller a diagnosticat-o cu scolioză toraco lombară severă.

Costurile estimative ale operației și recuperării sunt de 46.500 de euro, bani care sunt imposibil de strâns doar de către familie.

Cum o putem ajuta pe Rebecca?

Cine vrea să îi ofere Rebeccăi o mâna de ajutor, poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Rebecca”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o șansă în plus pentru sănătatea și viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi facute și online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/rebecca-toma/, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salveaza o inima”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei)

RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro)

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)

Asociatia “Salvează o inima”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 250 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 60.000 de persoane și companii românești și internațional.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.