Un heliport va fi construit la Spitalul „Marie Curie”

ghidcabinet.ro

MOL Romania si Asociatia Inima Copiilor vor construi un heliport pe acoperişul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.
Construcţia va începe în toamna acestui an şi va deservi pacienţii care au nevoie de intervenţie medicale de urgenţă în Spitalul „Marie Curie”, investiţia fiind în valoare de 425 de mii de euro.

Personalul unităţii medicale efectuează o gamă largă de intervenţii, mulţi dintre copiii pacienţi ai spitalului fiind transportaţi din diferite zone ale ţării.

Directorul unitatii medicale, Daniel Buzatu, a precizat ca heliportul va deservi întregul spitalul. De asemenea, el a precizat că este nevoie de consolidarea Corpului C al clădirii unităţii medicale unde va fi construit heliportul.
La rândul său, preşedintele Asociaţiei Inima Copiilor, Alexandru Popa, a declarat că proiectul are darul de a salva vieţi.

Spitalul este o donaţie a statului polonez pentru copiii din România, fiind construit de firma Budimex în anul 1984. Instituţia oferă asistenţă medicală de specialitate pentru copii, asigurând servicii de urgenţă, curative şi profilactice.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.