Incepe cel mai spectaculos Campionat de Tenis de Masa Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile primei etape din cadrul Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A, ADOBE ROMANIA o va intalni pe tanara debutanta MICROSOFT ROMANIA 2, care paseste timid, dar cu speranta unor seturi frumoase. Meciul al doilea se va disputa intre doua echipe veterane, SAP ROMANIA si HP INC ROMANIA. Dupa performantele din editia precedenta, sigur s-au mai antrenat si vin cu forte proaspete.

Grupa B deschide seara cu un meci intre APA NOVA VEOLIA si ADOBE ROMANIA 2, care vor sa debuteze cu aceeasi incredere ca si echipa 1. Suntem foarte curiosi de meciul dintre WIPRO ROMANIA 2 si FARMEXIM PHOENIX COMPANY, deoarece ultimii mentionati, desi pentru prima oara in acest campionat, intra cu o reputatie foarte buna.

Alte doua intalniri interesante vor fi in grupa C intre TELEKOM ROMANIA si WIPRO ROMANIA 1. Se cunosc deja din editia precedenta, insa acum WIPRO 1 spera sa rastoarne scorul in favoarea sa. Urmatorul meci ii aduce fata in fata pe doi rivali mai vechi, GENPACT ROMANIA si MICROSOFT ROMANIA 1, insa ramane de vazut cine va pleca victorioasa pentru ca ambele echipe sunt ambitioase.

In Grupa D se promite un meci spectaculos intre NTT DATA si ADP, iar HEWLETT PACKARD ENTERPRISE ii va intalni pe ING BANK, o alta echipa debutanta in acest campionat. Va fi o seara frumoasa, mai mult de incalzire si de recunoastere.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.