Primăria Capitalei testează 4 aplicaţii pentru telefonul mobil!

Aplicațiile au fost create pentru a transmite informații despre traficul bucureștean, transportul în comun, locurile de parcare și secțiune de trafic alert.

Bucureștenii pot testa aplicațiile și pot contribui la optimizarea lor.

InfoSTB este un proiect de informare a călătorilor cu privire la programul mijloacelor de transport în comun și rutele disponibile, pentru a putea minimiza timpul de așteptare în stații.

Aplicația „Parking București” oferă posibilitatea identificării parcărilor publice ale Primăriei Capitalei și de a plăti online, cu card bancar sau prin SMS, tarifele pentru utilizarea acestora.

Bucureștenii mai pot utiliza aplicația „Trafic Alert” pentru a semnala neregulile precum: parcaje neregulamentare, drum în lucru nesemnalizat, semafor nefuncțional, gropi în carosabil sau trotuar și indicatoare deteriorate.

Și nu în ultimul rând, aplicația „Social Alert București” are rolul de facilita intervenția echipajelor DGASMB în asistarea persoanelor aflate în dificultate pe raza Capitalei.

Categoriile de sesizări ce pot fi semnalate sunt: persoane adulte fără adăpost, persoane cu handicap, tineri peste 18 ani care nu mai fac parte din sistemul de ocrotire a copiilor fără familie sau femei victime ale violenței.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.