Festivalul Plăcintelor vine în sprijinul copiilor defavorizaţi

Festivalul plăcintelor, care va avea loc până mâine, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, vine în sprijinul copiilor defavorizaţi din sectorul 3.

Aici va fi realizată cea mai mare plăcintă de post, cu diferite umpluturi, cu o lungime de 15 metri.

Foto: Olga Stancu

Bucureştenii vor avea ocazia să deguste şi să achiziţioneze produse cu specific românesc aduse direct din ferme şi gospodării ţărăneşti, la preţ de producător.

„Sâmbătă, începând cu ora 13.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea de la Biserică Maramureşeană), poliţiştii de la Serviciul Educaţie Rutieră din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră îi vor învăţa pe copiii instituţionalizaţi din sectorul 3 cum să aibă un comportament rutier responsabil, pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie, pentru a putea preveni producerea unor evenimente rutiere nedorite”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Centrul European pentru Prevenirea Adicţiilor.

Foto: Olga Stancu

Evenimentul caritabil îşi propune promovarea educaţiei şi integrării sociale a grupurilor defavorizate.

Târgul se organizează pentru susţinerea şi întrajutorarea copiilor şi tinerilor cu situaţii financiare modeste, care reprezintă factorul de risc în consumul şi traficul de substanţe interzise, iar integrarea acestora în comunitate reprezintă de cele mai multe ori o reală provocare pentru autorităţi, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.