Primăria Sectorului 4 a început lucrările la un bazin de înot și o grădiniță!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Primăria Sectorului 4 a început lucrările la primul bazin semiolimpic de înot acoperit, din acest sector, și la o nouă grădiniță.

Atât bazinul cât și grădinița vor fi situate în imediata proximitate a Școlii 190, de pe Strada Nițu Vasile, vis-a-vis de Big Berceni. Ambele investiții vor fi realizate cu finanțare europeană nerambursabilă.

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Bazinul de înot semiolimpic acoperit, din curtea Școlii 190, va fi dotat cu sisteme de recirculare a apei și de filtrare a aerului. El va putea fi utilizat și pentru organizarea de competiții sportive pentru că va avea tribune. Bazinul va costa 3 milioane de euro, iar cota de cofinanțare ce îi revine Primăriei Sectorului 4 este de doar 2%.

Noul bazin va deservi toți copiii din Sectorul 4 și va fi gata într-un an de zile, spune edilul Daniel Băluță.

Grădinița din imediata proximitate a Școlii 190 va avea două niveluri, cu 15 săli de clasă, asigurând o capacitate de 350 de copii. Ea va costa circa 2 milioane de euro și va fi gata în 6 luni, a promis primarul de la Grand Arena.

Băluță a mai anunțat și că, din cele 75 de unități de învățământ aflate în administrarea Autorității Locale din Sectorul 4, 60, printre care și Școala 190, au primit deja autorizații de securitate la incendiu, iar restul se află în proces de autorizare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.