Pedalăm la Salonul Bicicletei!

Sursa foto: Salonul Bicicletei/ facebook

Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2019. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 29-31 martie, in parcarea centrală din Băneasa Shopping City, unde se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de utlima generație și biciclete pentru incepători, toate variantele si tipurile de bicicleta intr-un singur loc.

Testează în premieră noile modele de biciclete 2019, te așteptăm să pedalezi și să compari sute de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi și stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvântul de bază: biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutere și chiar mașini electrice, accesorii și gadgeturi.

Sursa foto: Salonul Bicicletei/ facebook

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade și souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și circuitul cu carturi cu pedale. Show-ul va fi intretinut de campionul national la bike trial Orban Gabbor care ne va minuna cu sariturile lui, iar MC ne va fi bunul nostru prieten BucharestBikeTraffic.

Circuitul de pumptrack adus special în București pentru acest eveniment, concursul de slowbiking organizat de partenerii din Olanda, circuitul de carturi și zona de test te vor face să petreci câteva ore la Salonul bicicletei 2019. Ca să fii hidratat și hrănit, coffeebike-uri cu sucuri, foodtruck-uri și bere artizanală te așteaptă.

It’s all about (re)cycle – vino cu materiale reciclabile – hârtie, sticla sau pet – la bicicleta RECICLAD’OR și poți câștiga premii pentru bicicleală (veste, benzi reflectorizante).

Program:
Vineri, sâmbătă și duminică, 29 – 31 martie, 10:00-18:00

Mai multe informații găsiți aici: www.facebook.com/SalonulBicicletei/.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul iabilet.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.