VIDEO: Pepe – ”De 20 de ani primesc aplauze de fiecare dată”

Pepe a făcut un mega show la București Mall Vitan într-o nouă seară marca City Vibes by București Fm! Răzvan Petre și Marius Stoica au oferit alături de artist una dintre cele mai fabuloase sesiuni de City Vibes. Pepe și trupa lui au cântat exact ceea ce și-au dorit cei din public. Deci, fără playlist prestabilit și cu multă energie, Pepe a făcut ca, timp de o oră, București Mall să răsune ca la un concert pe stadion.

Pepe a recunoscut: “Sunt foarte vesel și plin de energie în lume și extrem de profund în intimitate. Îmi place să cunosc oamenii, sunt atent la detalii.”

Dacă vrei să afli la ce vârstă a avut Pepe primul concert, cine arunca cu pungi de apă din cauza gălăgiei făcute de el, când l-a prins controlorul în tramvai, ce provocări a primit din partea lui Răzvan și a lui Marius, vezi VIDEO!

Pepe este unul dintre artiștii a cărui muzică a trecut proba timpului. Publicul îl iubește de 20 de ani și îl aplaudă și în prezent ca la început. Mai mult, el are fani dintre cei mai mici în vârstă. ”De 20 de ani primesc aplauze de fiecare dată. M-am gândit că ar fi frumos să punctez anul ăsta un eveniment mare, dar poate că la 30 de ani ar fi mult mai mișto.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.