Trei benzi de circulație de pe bd. Decebal, închise temporar pentru demararea lucrărilor la parcarea subterană

Începând de mâine, 29 martie, se vor închide trei benzi de circulație pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii) și Strada Dristorului în vederea executării lucrărilor la parcarea subterană de pe bd. Decebal, anunță Primăria Sectorului 3.

Parcarea va avea un număr de 718 locuri, dintre care 30 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități. Accesul auto în parcaj și ieșirea din acesta se vor realiza din ambele sensuri ale bd. Decebal prin intermediul a două rampe de acces principale, cu câte două sensuri fiecare (un sens de intrare și unul de ieșire).

Pentru demararea lucrărilor de execuție este necesară pentru început blocarea temporară a trei benzi de circulație (partea dreaptă) pe tronsonul precizat mai sus, urmând ca imediat după terminarea acestor lucrări să se închidă benzile de circulație de pe cealaltă parte de bulevard și transferarea circulației pe sensul închis inițial. Odată cu finalizarea acestor lucrări circulația va putea fi reluată pe toate benzile de circulație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.