Horoscop joi 28 martie

Sursa foto: www.pixabay.com

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 28 martie

BERBEC
Vă îngrijorează ceva legat de casă. Timp de câteva ore nu o să vorbiți cu nimeni și o să faceți multe calcule, însă seara veți primi o veste uimitoare.

TAUR
Faceți o descoperire importantă pentru locul de muncă, iar acest lucru ar putea reprezenta un mare avantaj pe viitor.

GEMENI
Sunteți foarte calmi și primiți o veste cu zâmbetul pe buze. Nu vă așteptați la așa ceva în acest moment, dar nu vă plângeți.

RAC
Programul încărcat din ultima perioadă nu v-a permis să vă ocupați și de voi. Puțină mișcare nu strică niciodată, așa că o scurtă plimbare prin parc e bine-venită.

LEU
Va fi o zi pe cinste. Aveți chef să socializați și nu vă mai săturați de vorbă cu prietenii.

FECIOARĂ
O veste primită încă de la primele ore ale dimineții o să vă țină în priză toată ziua. Va fi singurul lucru care vă va interesa pentru următoarele zile.

BALANȚĂ
Sunteți pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viată și ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește o schimbare care v-a stresat destul de mult în ultima vreme.

SCORPION
Aveți idei fixe  în privința unor lucruri și nu acceptați ca toți cei din jur să nu fie de acord cu voi. Invătati că nu aveți întotdeauna dreptate și uneori este nevoie să fiți deschiși către opiniile celorlalți.

SĂGETĂTOR
Parteneriatele capătă un nou contur astăzi. Vi se întoarce norocul și totul merge mai bine decât v-ați fi așteptat.

CAPRICORN
Poate vă hotărâți să schimbați job-ul, mașina sau destinația de vacanță, dar astăzi luați o decizie care vă va influența viața pe termen lung.

VĂRSĂTOR
Este momentl să le arătați celor din jur cât de mult apreciați eforturile pe care le depun pentru voi. Riscați să pierdeți oameni dragi din cauza atitudinii voastre reci.

PEȘTI
Astăzi veți avea parte de o zi bună din punct de vedere personal, însă cu bătăi de cap din cauza locului de muncă. Atenție la comunicarea cu superiorii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.