Campionatul de Fotbal Sports Events continuă cu etapa a 2 – a

Campionatul Sports Events, ediția de primăvară 2019, continuă astăzi cu etapa numărul 2.

Campioana Apa Nova, după startul lansat din prima etapă întâlnește în această seară vicecampionii de la Adobe, meciul anunțându-se unul strâns. Microsoft și HP Inc. 1 propun și ele un duel interesant, ținând cont că ambele au avut prestații bune la debut, chiar dacă unii au fost învingători și ceilalți înfrânți.

DXC Technology, după surpriza produsă în fața Adobe, încearcă să mențină forma bună și în fața celor de la ING Bank, o echipă însă foarte incomodă. După victoria în fața primei echipe a companiei HP Inc. 2 întâlnește azi prima echipă a UPC, acesta fiind reeditarea unui duel disputat intens și în ediția trecută în Liga 2.

Liga secundă propune un derby al echipelor retrogradate anul trecut, Radio România București versus NTT Data, ambele cu victorii în runda inaugurală. În celelalte 3 meciuri se vor duela echipele noi ale campionatului, un pronostic fiind greu de oferit, jucătorii aflându-se încă în perioada de acomodare cu competiția. Astfel Menatwork întâlnește Intersport, UPC România 2 pe Blue Point, iar Gameloft pe Euler Hermes.

Rămâneți conectați cu București FM pentru a afla rezultatele meciurilor programate în etapa a 2 – a din cadrul Campionatului de Fotbal Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.