Alexandru Constantin: “Este prima dată când se organizează la noi un târg de tip outlet cu designeri români”

Dacă e marți, e despre timpuri actuale și a lor modă. Despre moda românească și primul Târg de tip Outlet cu designeri români a povestit Alexandru Constantin. Matinalii Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat cum s-a născut ideea acestui eveniment și ce se va întâmpla pe 31 martie.

Mai întâi, Alexandru Constantin a povestit cum i-a venit ideea primei linii de haine pentru barbați: “În urma unei căderi nervoase în trafic! Trebuia să duc înapoi un costum folosit la o filmare, am stat o oră la semnafor. Și de atunci m-am gândit să îmi fac o linie pentru bărbați. Mi se părea mai la îndemână să fac asta. Plus că multă lume mă întreba de unde mă îmbrac. Iar mie mi-a plăcut mult să fac asta, mi-a permis să fiu creativ.”

Despre evenimentul de duminică, Alex Constantin spune: “Ideea primului Târg de Tip Outlet cu designeri români mi-a venit acum o săptămână. Eram alături de Simona Muscă și ea mi-a zis să îl facem acum! Eu nici nu luam în calcul până la toamnă. Evenimentul are loc duminica, pe 31 martie, la Berăria H. Vor fi designeri români cu vestimentații pentru doamne, dar avem și câțiva designeri care crează și pentru copii. Se vor găsi multe creații originale, la prețuri speciale. Este prima dată când se organizează la noi un târg de tip outlet cu designeri români.”

Dacă vrei să afli ce tip de ținute găsești la târg, ce se mai comercializează, ce face Alexandru Constantin în timpul liber, de ce a renunțat parțial la mâncarea vegană, unde îi place să meargă în vacanță, vezi VIDEO!

Alexandru Constantin promite că pe 31 martie, la Târgul organizat la Berăria H, se vor regăsi ținute pentru toate femeile care vor să îmbrace creații semnate de un designer român, la prețuri foarte bune.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.