Simona Halep merge în optimile turneului de la Miami

Eleva lui Daniel Dobre reuşeşte până la urmă să o răpună pe Polona Hercog. Sportiva din România a trebuit să se întrebuinţeze serios, pentru a trece de o jucătoare care s-a autodepăşit. Simona s-a impus greu în trei seturi de mare luptă după 2 ore şi 49 de minute, cu 5-7, 7-6(1),6-2.

În primul set jucătoarea noastră a ratat startul şi i-a permis slovenei să treacă repede la conducerea jocului, lucru pe care Polona a ştiut să-l conserve până la finalul primului act, pe care l-a câştigat cu 7-5.

În setul doi Simona reuşeşte să intre mai bine în joc şi să-şi plaseze loviturile letale în colţurile terenului. La scorul de 5-3 pentru sportiva noastră, Simona a servit pentru set, dar a fost prea sigură pe ea şi nu a gestionat bine punctele. Hercog profită de erorile Simonei, face rebreack-ul, egalează la 5 şi apoi trimite setul doi în prelungiri. Mult mai calmă şi incisivă, Simona câştigă tie breack-ul la 1 şi trimite partida în decisiv.

În ultima manşă, Numărul 2 mondial îşi ridică nivelul de jos şi îşi măreşte şi mai mult viteza de joc. Sportiva din România îşi aleargă adversara dintr-un loc colţ în altul, în timp ce slovena nu mai are resursele fizice necesare poate face faţă forţei de joc a Simonei, care îşi trece în cont şi decisivul cu 6-2.

În optimile turneului de la Miami, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea din partida dintre Daria Kasatkina şi Venus Williams.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.