Incepe ediția de primăvară la Fotbal Sports Events!

Astazi incepe o noua editie de fotbal pe teren redus marca Sports Events, la start fiind aliniate 16 echipe reprezentand unele dintre cele mai prestigioase companii din Bucuresti.

Editia din aceasta primavara se anunta din nou una foarte disputata mai ales ca organizatorii propun revenirea la vechiul format de joc cu semifinale si finale, astfel ca primele 4 echipe clasate in Liga 1 dupa desfasurarea fazei 1 vor pleca cu sanse egale la castigarea titlului de campioana. In schimb, in ceea ce priveste retrogradarile si promovarile, acestea vor ramane la fel: primele 2 locuri din Liga 2 vor promova automat in Liga 1, ultimele doua din Liga 1 vor retrograda in Liga 2, urmand ca meciurile de baraj sa se dispute intre echipele clasate pe locurile 5 si 6 din Liga 1, respectiv 3 si 4 din Liga 2.

In Liga 1 avem 4 favorite certe la locurile ce duc in semifinale si anume campiona en-titre Apa Nova, vicecampioana Adobe respectiv ING Bank si Microsoft. Din postura de outsidere pleaca celelalte 4 participante care pot furniza oricand surprize daca ne aducem aminte de prestatiile avute in editia trecuta de campionat: HP Inc. Romania cu doua echipe, DXC Tehnology si prima echipa UPC Romania. Cu siguranta insa ca si lupta la retrogradare va fi una aprig disputata.

In Liga 2, disputa pentru primele locuri se va da probabil pana in ultimele etape. Cei care au retrogradat anul trecut din Liga 1, Radio Romania Bucuresti si NTT Data pornesc cu avantajul experientei, dar vor avea cu siguranta misiuni grele deoarece adversare le vor fi 6 echipe noi (Gameloft, UPC Romania 2, Intersport, Blue Point, Euler Hermes si Menatwork), despre care nu stiu nimic, surprizele fiind probabil la ordinea zilei. Un pronostic este foarte greu de oferit in acest moment, astfel ca asteptam multe meciuri stranse, in care spectacolul va fi garantat.

Suntem cu totii nerabdatori sa inceapa acest nou sezon, astfel ca va asteptam pe toti, asa cum ne-am obisnuit, cu incepere de la 20.00 la terenurile de fotbal de la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.