Irina Begu eliminată la Miami de Bianca Andreescu

Eleva lui Adrian Marcu pierde din nou dramatic în trei seturi în faţa jucătoarei de numai 18 ani de origine română, Bianca Andreescu. Sportiva din Canada s-a împus cu 4-6, 7-6(2), 6-2.

Irina a condus tot timpul în primul set cu breack înainte şi a reuşit să câştige nu fără emoţii prima manşă cu 6-4. Sportiva din București avea un moral bun, iar jocul ei avea consistență.

În setul second toţi am crezut că sportiva noastră va închide repede partida în favoarea ei, dar nu a fost aşa. Begu a condus cu 5-2 şi a servit pentru meci, dar emotivitatea şi-a spus din nou cuvântul. Irina a crezut prea repede în victorie şi i-a permis canadiencei să reintre în meci şi să capete încredere în lovituri. Andreescu a egalat la 5 şi setul doi ajunge apoi la tie break. În prelungirile setului secuns moralul Irinei este la pământ, în timp ce adversarei îi reuşesc toate loviturile şi câştigă cu 7-2.

Mult mai proaspătă în manşa decisivă şi cu o susţinere important din public, tâmăra jucătoare din Canada câştigă cu 6-2 şi setul trei şi o va întâlni în turul doi în turneul de la Miami, pe americanca Sonya Kenin.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.