Horoscop de weekend, 23 – 24 martie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 23 – 24 martie

BERBEC
Sfârșitul de săptămană pentru acești nativi este despre comunicare. Puteți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale care necesită comunicarea cu alții, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanțe scurte.

TAUR
Vă îndreptați atenția către partenerul de viață și o să vă apropiați mai mult în acest weekend. Până la urmă se va dovedi a fi un weekend bun.

GEMENI
Faceți primul pas pentru ceva ce va aduce o schimbare în viață voastră. Este una bună, drept pentru care tot weekend-ul o să fiți cu zâmbetul pe buze.

RAC
Emoțiile de care aveți parte în acest weekend își vor pune amprenta asupra voastră toată săptămâna următoare. Toate aceste lucruri vă vor ajuta să priviți oamenii din jur cu alți ochi și să fiți mai conștienți atunci când aveți încredere într-o persoană din anturaj.

LEU
Prima parte a weekend-ului o să fie obositoare, pentru că o să aveți de făcut câteva drumuri solicitante. Abia duminică seara o să reușiți să dormiți mai mult și să vă odihniți.

FECIOARĂ
Vă place să iubiți și să vă simțiți iubiți, iar weekend-ul acesta veți demonstra acest lucru din plin. Veți face declarații și veți primi la rândul vostru complimente și vorbe frumoase.

BALANŢĂ
Primiți o sumă de bani consistentă și vreți să vă răsfătati, așa că vă orientați direct către magazine. O să umblați ceva pană când o să găsiti un lucru interesant, dar nu vă dați bătuti pentru că sunteți pregătiti de o sesiune de cumpărături ca la carte.

SCORPION
Uneori aveți nevoie să petreceți puțin timp singuri pentru a vă face ordine în gânduri, dar și în viață. S-au adunat mult prea multe lucruri de făcut și simțiți că nu mai ieșiți la capăt. Weekend-ul acesta faceți tot posibilul să nu vă distragă nimic atenția.

SĂGETĂTOR
Două zile de distracție. De ceva timp ați fost ocupați cu slujbă și ați ignorat orice altceva în jur. Acum v-ați eliberat de sarcinile mari și vă puteți relaxa.

CAPRICORN
Relația cu un prieten se imbunătăteste. Ați avut parte de câteva probleme în ultima vreme, insă acum discutați și rezolvați toate neînțelegerile.

VĂRSĂTOR
Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veți petrece mult timp alături de partenerul de viată și o să mergeți într-un loc special.

PEŞTI
Sunteți într-o formă de zile mari și vă asteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămana următoare cu multă energie.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.