Am aflat grupele pentru Campionatul de Tenis de Masă dedicat companiilor din București!

Sports Events demarează în data de 2 aprilie, ediția de primăvară al celui mai interesant campionat dedicat companiilor din București.

Campionatul Corporate de Tenis de Masă Sports Events aliniază la start 16 echipe distribuite în patru grupe, A, B, C și D, prin tragere la sorți. Formatul de joc este alcătuit din faza grupelor urmând ca după terminarea acestora, primele două echipe din fiecare grupă vor forma grupa ELITE și următoarele două echipe din grupe vor forma grupa FINEST.

Organizatorii continuă și în această ediție cu un OPEN în data de 20 aprilie la care vor participa maxim doi jucători din fiecare echipă participantă în campionat.

În Grupa A se vor duela echipele: ADOBE ROMÂNIA 1, SAP ROMÂNIA, HP INC ROMÂNIA și MICROSOFT ROMÂNIA 2.

În Grupa B își vor demonstra măestria în mânuirea paletelor de joc, echipele: APA NOVA VEOLIA, WIPRO ROMÂNIA 2, FARMEXIM PHOENIX COMPANY și ADOBE ROMÂNIA 2.

Sorții au decis ca în Grupa C să evolueze echipele: TELEKOM ROMÂNIA, GENPACT ROMÂNIA, MICROSOFT ROMÂNIA 1 și WIPRO ROMÂNIA 1.

În Grupa D vor performa echipele: NTT DATA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, ING BANK și AUTOMATIC DATA PROCESSING ROMÂNIA.

Locația de desfășurare a campionatului pentru ediția de primăvară va fi club IDM.

La finalul campionatului vor fi premiate locurile 1, 2 și 3 din cele două grupe ELITE și FINEST și vor fi oferite o serie de premii speciale.

Se anunță dueluri interesante în această ediție de tenis de masă Sports Events, guvernate de spiritul de fair-play al jucătorilor echipelor angrenate în campionat.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla cum evoluează echipele pe parcursul desfășurării celui mai dinamic campionat adresat corporatiștilor, marca Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.