VIDEO – Liviu Teodorescu: “Anul ăsta aștept un hit”

Plin de energie, cu “Fanele” pe urmele lui, dar și cu “Lună Plină” sus pe cer, Liviu Teodorescu a făcut un super show aseară, la București Mall Vitan, într-o nouă ediție a City Vibes by București Fm. Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat despre planurile artistului, dar și care îi este “Lista de păcate”.

Liviu Teodorescu a lansat EP-ul “Lista de păcate”, însă nu se oprește aici : “Lucrez și am foarte multe surprize. Am lansat o melodie pe lună și luna viitoare vor fi 2 piese. Fac multe și m-am săturat să le țin acolo. Fanii vor de la mine sinceritate și s-au obișnuit cu multă muzică. Și asta o să fac.”  

Referitor la faptul că ultima serie de videoclipuri îl pune într-o lumină nouă și complet diferită, artistul explică: “Îmi place să exploatez mai multe laturi ale mele și să mă pun în mai multe ipostaze. Doar sunt artist…”

Dacă vrei să afli ce instrumentist îi lipsește, ce tip de cadouri preferă să ofere de Paște, care îi sunt păcatele, pentru ce artiști a lucrat piese, vezi VIDEO

Noua sa piesă, ”Lună plină” nu are legătură cu vreo superstiție. “Nu sunt superstițios, nu cred în asta.”

Pentru Liviu Teodorescu e o perioadă în care urmează concerte. În plus, Liviu îi încurajează pe fani să îi urmărească toate canalele de Social Media, mai ales YouTube-ul. “Pe YouTube lansez muzica, urmăriți-mă acolo. Iar pentru anul ăsta aștept un hit. Întotdeauna aștepți un hit.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.