VIDEO: Omulețul Gopo merge la…

„Oscarurile” românești au fost decernate aseară. Gala celei de-a 13-a ediții a Premiilor Gopo a avut loc la Teatrul Național din București. Fimul Moromeții 2 este marele castigător. Pelicula a fost nominalizată la 14 categorii și a câștigat zece premii. Scenariul, inspirat din românul cu același nume, reia firul poveștii familiei Moromete după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Nominalizările la Premiile Gopo 2019 au fost stabilite de un juriu alcătuit de profesioniști din lumea filmului. 19 lungmetraje care au rulat în cimematografe în 2018 au fost luate în considerare pentru desemnarea nominalizaților. După stabilirea listei de nominalizați, cei 600 de membrii activi în lumea cinematografiei românești au fost invitați să aleagă castigătorii.

Regizorul Stere Gulea, marele câștigător, criticii de film Dinu Nicula și Irina Margareta Nistor și colegul nostru Cătălin Duță au venit, astăzi, „În Comunitate”, se ne vorbească despre gala de aseară și despre ce mai înseamnă să faci film în România.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.