Loteria Română va introduce în ofertă cursele de trap și galop de pe Hipodromul Ploiești

Viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea s-a implicat personal în diversificarea activității de pe Hipodromul Ploiești, discutând cu Loteria Română despre modelele de bilete de pariuri care ar putea fi introduse din acest sezon compețional pe hipodrom.
Cele două părți au convenit asupra posibilității de a paria atât pe cursele de trap, cât și cele galop.

Loteria Română se întoarce pe Hipodromul din Ploiești! Vineri, am fost la sediul Loteriei și am discutat despre posibilitatea de colaborare cu CSM Ploiești. Am studiat modelele de bilete pentru pariuri și pot spune că foarte curând se va putea paria la Hipodromul din Ploiești atât la cursele de trap, cât și la cele de galop. Hipodromul Ploiești trebuie să revină la gloria de odinioară și să devină unul dintre cele mai importante obiective din municipiu”, a declarat viceprimarul.

Sezonul compețițional va debuta pe 13 aprilie 2019, cu Premiul Primăverii, o cursă semiclasică pentru cai de peste 4 ani – fiecare etapă din calendarul competițional al acestui an ținându-se sâmbăta, în loc de duminică: ”Duminica oamenii merg la biserică, se dedică familiei și refacerii pentru o nouă săptămână de lucru. Sâmbătă au timp să stea mai mult la hipodrom,cu atât mai mult cu cât vrem să extindem programul cu târguri și concerte”, a adăugat viceprimarul Ganea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.