Hai la teatru! Se joacă piesa ”Gaițele” într-o nouă versiune!

Teatrul Vienez este un proiect lansat din 2009 în România de către doamna Sylvia Rotter, Directoarea Teatrului Vienez de Copii, care are ca obiectiv dezvoltarea abilităților de comunicare, gestionării emoțiilor, a spiritului de echipă ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Din acest proiect s-au desprins și câțiva adolescenți care, deși urmează licee sau facultăți cu profiluri diferite de cel al artei, iubesc teatrul, TEATRUL CLASIC.

În acest an au ales să pregătească o ministagiune în care vor juca “Gaițele” de Alexandru Kiritescu.

Provocarea maximă a fost să fie ei responsabili 100% de distribuție, scenografie, costume, muzică, regie, bazându-se pe ceea ce profesorii i-au învățat la cursurile de la Teatrul Vienez.

Au vrut să le mulțumească respectuos pentru amprenta pusă asupra lor ca viitori adulți. Au vrut să împărtășească bucuria de frumos, de suflete curate, de viață.

Primul spectacol a fost jucat la Bacău, sâmbătă 16 martie, ora 19:00, unde peste 220 de persoane au aplaudat frenetic la scenă deschisă acești adolescenți necunoscuți care i-au ridicat de pe scaune.

Da! Câțiva tineri necunoscuți au adus o emoție puternicaăunor necunoscuți. De fapt, nici nu contează cât de mult se cunosc oamenii între ei…contează transferul de emoții pe care l-au creat cei de pe scenă și cei din public.

De ce ți-ai dori să vezi “Gaițele” în versiunea adolescenților de la Teatrul Vienez?

Pentru că îți va ajunge până la suflet și dincolo de el îndrăzneala unor tineri de a juca desăvârșit personaje precum cele din “Gaițele”, o piesă deloc ușoară și pentru că te va surprinde autenticitatea jocului lor.

Spectacolele din București vor avea loc în 18 martie, 27 martie, 28 martie, ora 19:00, la Sala Rapsodia, Lipscani 53.

Doar venind să îi vezi, să îi auzi, să îi simți, vei putea spune că A MERITAT CU ADEVĂRAT.
Dacă ai răgaz, un moment de respiro și poftă de râs, vino să te delectezi alături de ei într-o seară.

Bilete disponibile la: https://www.bilet.ro/event.php?id=18855.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.