Horoscop de weekend, 16 – 17

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 16 – 17 martie

BERBEC
Aveți parte de un weekend deosebit. Primiți vizita unor persoane foarte dragi, care vin cu o veste impresionantă, care vă face și mai fericiți. De asemenea, începeți pregătirile pentru un eveniment cu o semnificație aparte pentru voi.

TAUR
Săptămâni la rând ați fost musafiri. Acum a venit vremea să fiți o gazdă bună pentru cei care se anunță că vin în weekend la voi.

GEMENI
Lăsați în urmă niște chestiuni care vă împiedicau să vă bucurați de prezent. Puneți mare preț pe prietenie și relația cu partenerul de viață și vă încântă micile detalii care fac diferența.

RAC
Viața profesională este pe primul loc pentru voi în aceste zile. Deși prietenii și familia vă reproșează că nu acordați suficientă atenție vieții sociale, voi știți ce aveți de făcut și nimic nu vă oprește din drum.

LEU
Sunteți puși în avantaj de ceea ce a făcut cineva. Nu a fost cu intenție, însă pentru voi este perfect. Ceea ce ați pus în practică va avea parte de un succes fantastic.

FECIOARĂ
Weekend-ul acesta va fi plin de petreceri și chefuri după care cu greu vă veți reveni. Aveți grijă la bani pentru că aveți tendința să îi cheltuiți excesiv în această perioadă.

BALANŢĂ
Lucrurile încep să meargă iarăși bine după o perioadă lungă de timp în care v-ați pierdut speranța. Veți primi un telefon de la cineva care vă propune o nouă afacere și veți primi bani dintr-un loc neașteptat.

SCORPION
Weekend-ul acesta va fi plin de petreceri și chefuri după care cu greu vă veți reveni. Aveți grijă la bani pentru că aveți tendința să îi cheltuiți excesiv în această perioadă.

SĂGETĂTOR
O nouă iubire vă va ține ocupat mult timp de acum înainte și banii vor veni parcă mai mulți decât de obicei. Nu neglijați obligațiile de la serviciu pentru că se vor aduna și nu le veți mai putea face față.

CAPRICORN
Weekend-ul acesta veți avea parte de o ieșire la picnic cu colegii sau prietenii. Începeți să vă reveniți financiar și partenerul vă va face un cadou neașteptat.

VĂRSĂTOR
După o săptămână de muncă, acum vreți să vă odihniți, însă planurile vă sunt date peste cap de prieteni care vor să iasă cu voi în oraș și să vizitați locuri de care ați cam uitat.

PEŞTI
Zilele acestea veți sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. Sâmbătă seara veți avea parte de o surpriză.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.