Horoscop vineri 15 martie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 15 martie

BERBEC
Este o zi pe placul vostru pentru că interacționați cu oameni interesanți. Aveți șansa să întâlniți oameni care au același entuziasm ca voi față de anumite proiecte și alături de care să faceți echipă bună.

TAUR
O persoană apropiată vă cere ajutorul și va trebui să găsiți o soluție pentru a reuși să îi mulțumiți pe toți.

GEMENI
Optimismul vă definește astăzi. Priviți cu drag la zilele care urmează și vă bucurați de tot ce se întâmplă în viața voastră în aceste momente.

RAC
Sunteți plini de energie și vă gândiți cu entuziasm la weekend-ul ce se apropie. O veste bună vă face să vă gândiți cu mai multă încredere la viitor.

LEU
Ați descoperit echilibrul ideal și vă simți atât de bine încât nu vă îngrijorează nimic. Veți fi relaxați toată ziua.

FECIOARĂ
După lungi discuții reușiți să rezolvați un conflict cu persoana iubită, care v-a pus bețe în roate. Acum că lucrurile s-au rezolvat puteți să demarați proiectul liniștiți.

BALANȚĂ
Încercați să vă depășiți limitele astăzi și sunteți dispuși să faceți orice că să demonstrati de ce sunteți capabili.

SCORPION
Vă plac jocurile și faceți orice să îi atrageți și pe cei dragi în ele. Atenție pentru că dintr-o joacă puteți răni pe cineva drag.

SĂGETĂTOR
Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Situația nu este gravă și totul va reveni la normal în scurt timp.

CAPRICORN
Sunteți plin de energie și reușiți să duceți la bun sfârșit tot ce vă propuneți astăzi. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare. Analizați cu grijă toate aspectele.

VĂRSĂTOR
Începeți să puneți în practică o promisiune făcută acum mai multă vreme. Vă simțiți mulțumiți din punct de vedere moral, pentru că aveați o mare responsabilitate pe umeri.

PEȘTI
Faceți ceva ce vă pune într-o lumină foarte bună atât la birou, cât și acasă. Sunteți foarte mândri de realizarea voastră și de bucuria pe care o aduceți celor de lângă voi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.