Final de ediție la Fotbal în Sală Sports Events

Aseară s-a pus punct celei de-a treia ediții de Fotbal în Sală marca Sports Events.

A fost o ediție în care ambiția, devotamentul și efortul colectiv al echipelor prezente ne-au oferit un spectacol fotbalistic agreabil, de un nivel foarte ridicat.

Noul format cu play-off/play-out a oferit suspans cu toate că am aflat ierarhiile finale în cele 2 clasamente cu o etapă înainte de final.

Apa Nova a avut probabil cea mai solidă și constantă prestație și reușește să câștige astfel trofeul la cea de-a treia încercare. Superioritatea lor a fost acceptată de toți adversarii, singura lor sincopă fiind înfrângerea în fața foștilor campioni de la Genpact, în prima fază a turneului.

Pe locul doi s-au clasat cei de la Genpact, care deși au început destul de bine ediția, nu au putut rămâne la același nivel, încurcându-se în anumite partide cheie și pierzând puncte importante în lupta pentru titlu.

O luptă cât se poate de interesantă au oferit-o DXC Technology și HP Inc., echipe care s-au duelat pentru accederea în play-off până în ultima etapă a primei faze. Deși HP Inc. avea la un moment dat un avans destul de liniștitor, DXC Technology s-au mobilizat exemplar și au reușit o revenire de senzație.

Euler Hermes, echipa nouă în campionatul Sports Events a suferit până în momentul în care a reușit să se acomodeze cu formatul și locația de desfășurare, în play-out însă, jocul lor a crescut de la meci la meci, reușind 3 victorii din 4 meciuri.

Pe ultimul loc, din păcate pentru ei, s-a clasat Radio România București, o echipă care ne-a obișnuit cu partide foarte bune în trecut dar care este, momentan, într-o perioadă de reconstrucție, multe piese grele din angrenajul de bază lipsind în această ediție.

Momentul decernării premiilor, pe lângă distincțiile de echipă, a oferit și câteva premii individuale.

După brigada de arbitri, au fost premiați pe rând golgheterul ediției – Dragoș Mihalache – autor a 18 de goluri, cel mai bun portar – Robert Marincescu (Apa Nova a primit cele mai puține goluri la actuala ediție – 19) și, bineînțeles, jucătorul campionatului care a revenit, poate surprinzător dar cu siguranță total meritat, tot lui Robert Marincescu care, din postura sa de portar, ne-a încântat cu urcările sale în atac, reușind nu mai puțin decât 7 goluri, fiind al treilea golgheter al echipei și dovedindu-se decisiv în partide cheie, atât în poarta echipei sale, cât și prin golurile înscrise.

S-a acordat și un premiu special la această ediție, Euler Hermes primind distincția de echipă fair-play, ei dovedind pe întreaga durată a desfășurării actualei ediții că sunt o echipă preocupată doar de fotbal și miscare.

Vă mulțumim tuturor pentru prezență și vă așteptăm și pe viitor la alte evenimente organizate de Sports Events.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.