Horoscop joi 14 martie

Sursa foto: www.pixabay.com

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 14 martie

BERBEC
Sunteți într-o formă excepțională și reușiți să vă bucurați de tot ce este în jurul vostru. Aveti energie, chef de tot și toate, iar ceilalți vor fi încântați de farmecul pe care îl emanați.

TAUR
Sunt anumite lucruri ce se cer lămurite și nu mai suportă amânare. Discuția cu un membru al familiei este absolut necesară astăzi.

GEMENI
Sunteți înconjurați de prieteni. Se pare că aveți nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri. Situațiile controversate vă pot însoți întreaga zi, dar au rolul de a vă pune la treabă.

RAC
Este posibil să aflați anumite lucruri interesante ce vă vor fi de folos mai târziu. Spre seară, o persoană dragă vă poate oferi surprize plăcute.

LEU
Se conturează o mulțime de activități la serviciu. Fiți atenți la tot ce se petrece în sfera muncii. Lucrati cu măsură, nu vă implicați în multe lucruri și stabiliți-vă prioritățile.

FECIOARĂ
Familia ocupă un loc important. Aveți spor în treburile casnice și, chiar dacă este nevoie să vă ocupați și de activitățile profesionale, tot acasă vă este gândul.

BALANȚĂ
Câștigați respectul unor oameni, pentru că le săriti în ajutor atunci când nu se așteptau. Astfel de persoane vă redau încrederea în cei din jur și simțiți că oricine are și o latură bună.

SCORPION
Aveți un ritm pe care ceilalți îl invidiază și dovediți că sunteți buni strategi. Astăzi primiți înapoi niște bani pe care i-ați dat cu împrumut.

SĂGETĂTOR
Sensibilitatea vă definește astăzi. Cei din jur trebuie să se poarte cu mănusi cu voi, pentru că puteți să cedați în orice moment.

CAPRICORN
O situație intervine și vă schimbă puțin programul. Spre nemulțumirea voastră, s-ar putea să fiți nevoiți să faceți câteva călătorii scurte.

VARSĂTOR
Vă preocupă starea de sănătate a cuiva drag vouă și faceți tot posibilul să ajutați această persoană. Este o zi în care spiritul vostru critic își spune cuvântul, dar acest lucru este un avantaj.

PEȘTI
Depășiți cu succes o situație conflictuală în care sunt implicați partenerii voștri de afaceri. Argumentele sunt de partea voastră, iar la finalul zilei cei în cauză nu vor avea de ales decât să vă dea dreptate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.