Eurovision 2019 – Ester Peony: “Sunt recunoscătoare pentru ce mi se întâmplă”

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, a dat “Bună dimineața, București!” cu piesa care ne va reprezenta țara în competiția din Israel.

Însă, pentru început, Ester a făcut o dovadă pură de voce: vocalize live în fața matinalilor Răzvan Petre și Marius Stoica.

Artista recunoaște că viața ei s-a schimbat mult după ce a câștigat finala de la București. “Am foarte multe de făcut, dintr-o dată. În fiecare zi mă trezesc să fac câte ceva.

În afară de asta, compun mereu. Făceam asta și înainte, dar acum parca s-a activat ceva. Lucrez și la un album.”

Dacă vrei să afli care sunt piesele ei preferate dintre cele prezente la Tel Aviv, ce surprize pregătește pentru prezența scenică de la Tel Aviv, de ce a lansat clipul tot duminica, cu cine lucrează pentru întreg momentul din Israel, vezi VIDEO.

Ester Peony nu crede că piesa ei a avut ceva în plus sau în minus. “Mie îmi place să fiu un personaj pe scenă, să fiu altfel decât în viața de zi cu zi. E o piesă modernă, de radio. Și acum, că am câștigat, sunt super fericită.”

Ea consideră că nu a fost pe lista de favorite la câștigarea Eurovision, întrucat nu a
promovat piesa. ”Pur și simplu am făcut-o în studio”, explică Ester.

După ce a câștigat selecția națională, devenind reprezentanta României în Israel, Ester Peony spune:

“Am început să cânt mult mai mult, merg mai des la orele de canto. Mi-am găsit și un echilibru, să mă relaxez, să îmi dau seama de ceea ce mi se întâmplă.

De mică urmăresc Eurovision-ul. Mă uitam cu mama și mă întrebam dacă o să ajung și eu acolo.

A fost ceva neașteptat și mă bucur. Sunt recunoscătoare pentru ce mi se întâmplă. Am conștientizat că sunt câștigătoarea Eurovision la vreo 3 zile, dar nici acum nu îmi vine să cred.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.