Maşinile abandonate pe domeniul public, ridicate de Primăria Sectorului 6

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 continuă să ridice de pe domeniul public maşinile care au fost abandonate de către proprietari.
Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, uneori, devin focare de infecţie.

“În această primăvară, pe lângă curățenia din parcuri și grădini de bloc, vom intensifica și acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate. Putem, astfel, să salubrizăm zonele respective și să eliberăm noi locuri de parcare. Întrucât cele două spații de depozitare de la marginea sectorului sunt aproape pline, vom intra în curând în procedura de vânzare și casare a rablelor”, a explicat primarul Gabriel Mutu.

Anul trecut, în urma verificărilor din teren, au fost identificate 1.132 de vehicule pentru care au fost depuse demersurile necesare în vederea ridicării de pe domeniul public.

Totodată, o parte dintre proprietarii de astfel de vehicule le-au predat voluntar societăţilor de colectare şi valorificare a fierului vechi, le-au introdus în programul de înnoire a parcului auto (programul RABLA), le-au înstrăinat sau le-au introdus în circulaţie în condiţiile tehnice, legal aprobate.

Sursa: Primaria Sectorului 6

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.