Horoscop miercuri 13 martie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 13 martie

BERBEC
Chiar dacă totul pare lipsit de sens, nu este cazul să renunțați acum la planurile voastre. Eliminați astăzi orice gânduri negative.

TAUR
Fiți atenți cum vă purtați azi în fața unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea voastră, are chiar puterea de a vă sancționa aspru.

GEMENI
Astăzi se clarifică o mulțime de aspecte legate de viața voastră sentimentală. Soluția pare să vină de la o mărturisire făcută de cineva drag.

RAC
Veți purta discuții pe tema unor noi proiecte sau vi se propun oferte de colaborare în urma cărora să vă îmbunătățiți veniturile. Sunt favorizați nativii care lucrează în domenii artistice și creative.

LEU
Ziua se anunță senzațională pentru voi. Veți avea parte de întâlniri romantice, surprize plăcute și declarații de dragoste din partea persoanei iubite.

FECIOARĂ
Ați putea primi niște vești din străinătate și sunteți sfătuiti să verificați de două ori corectitudinea informațiilor sau să vă asigurați că mesajul înțeles de voi este corect, înainte de a lua orice fel de decizie.

BALANȚĂ
Posibil ca ziua să vă găsească pe drumuri. Ori sunteți deja în vizită la rude sau prieteni apropiați, ori plecatii astăzi la ei.

SCORPION
Este indicat să vă ocupații pe îndelete de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din muncă proprie și de bugetul cheltuielilor imediate.

SĂGETĂTOR
Aveți energie și chef de tot și toate. Ba mai mult, veștile primite vă spun că vin vremuri și mai bune, astfel că nimeni și nimic nu vă poate strica starea.

CAPRICORN
Sunteți înconjurați de prieteni. Aceștia fac tot posibilul să vă ajute atunci când aveți nevoie, dar și să vă ofere motive să zâmbiți în fiecare zi.

VARSĂTOR
Gândurile voastre sunt îndreptate către călătorii și către studii pe termen lung astăzi.  În a doua parte a zilei, subiectul principal devine cariera și posibilitățile de avansare.

PEȘTI
Astăzi vă ocupați de rezolvarea unor probleme apărute la serviciu. După ședințe lungi veți găsi o rezolvare pe placul tuturor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.