Campionatul de Fotbal in Sala Sports Events se apropie de final

Aseara am urmarit meciurile contand pentru faza 2, etapa a 5 -a, penultima a editiei 3 de Fotbal in Sala marca Sports Events.

In primul meci al serii, contand pentru play-out, Euler reuseste a 3 -a victorie consecutiva, incheind astfel competitia intr-o maniera cat se poate de pozitiva. Au avut parte de o disputa echilibrata impotriva Radio Romania, victoria venind abia pe final printr-o dubla reusita din nou de catre Alexandru Voicu care a intors astfel rezultatul pe tabela, dupa ce cei de la Radio Romania au intrat in avantaj la pauza. Clasamentul final al play-out-ului este astfel definitivat, ultima partida de miercuri nemaiputand schimba nimic in ierarhia finala.

Al doilea meci, din play-off, a oferit o inclestare cum ne-au obisnuit de fiecare data duelurile dintre DXC Technology si Genpact. Cu toate ca lucrurile in clasament nu se mai puteau modifica, nivelul si ambitia au fost ridicate, astfel ca spectacolul a fost unul cat se poate de apreciat de cei prezenti pe margine. Cuvantul de ordine a fost echilibrul, reusitele individuale spectaculoase, asadar ca si rezultatul final nu putea fi altul decat egal. Se termina 2-2 si echipele asteapta premierea ce va avea loc la finalul ultimei etape.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.