Amna & Keed: “Pe piața muzicală de la noi artiștii se nișează foarte mult și își omoară creativitatea”

Amna și Keed au venit în matinalul Bucuresti Fm, ignorând ploaia, pentru a răspunde întrebării ”Ce rămâne de făcut?”, lansată prin noul lor single. Cei doi au povestit cum au făcut acest feat-uring, ce părere au despre piața muzicală din România și care le sunt planurile pentru acest an.

Amna e nostalgică după copilărie, susținând că e înconjurată zi de zi de copii. Ea glumește, făcând referire la bărbați. “Bărbații sunt niște copii forever and ever. Îmi place chestia asta. Săptămâna trecută un coleg punea muzică de relaxare pentru pisici motanului din studio. Și am spus: «pe bune»?”

Keed nu este de acord cu nostalgia.“Am impresia că îți oferă niște senzații fizice incomode. Eu nu mă încadrez în ceva, nu îmi place să fiu pus într-o categorie.”

Despre feat-uring-ul ”Ce rămâne de făcut?”, Amna povestește: “Eram la Liviu Teodorescu în studio și ne-am gândit la Keed. Ne place mult de el, iar un prieten comun l-a sunat. Piesa ne-a unit.”

Dacă vrei sa afli la ce festivaluri vrea să fie prezent Keed, ce îi supără pe amândoi, pe ce se duc banii artiștilor, cum s-a produs feat-uring-ul dintre cei doi, ce fac pe Internet, vezi VIDEO

Artista își dorește ca în 2019 să fie foarte sănătoasă și să facă ”cea mai multă muzica de până acum! Scriu în fiecare săpămână cam o piesă, două. Am lansat canalul meu de YouTube și am început să dăm o piesă pe săptămână.” Keed vrea să ajungă la 100.000 de abonați la canalul său de YouTube. Mai mult, el spune: “Vreau să nu cedez nervos anul ăsta!” Artistul recunoaște: “Sunt foarte puține cazuri în care se investesc bani în mine sau în artiști ca mine. De aceea se întâmplă și asocieri ca asta, cu Amna. Dar, dacă nu îmi plăcea piesa asta, nu o făceam. Mie fenomenului nu îmi place să îi spun trap, ci muzică.”

Amna si Keed au câteva regrete legate de industria muzicală de la noi: “Pe piața muzicală de la noi artiștii se nișează foarte mult și își omoară creativitatea. Nu contează doar viziunea producătorului”, spune Keed. Amna punctează: “Îi mai lasă cineva pe producători? Vrei să fii radio friendly și chiar dacă nu intri pe radio tot acolo rămâi.”

În curând, Amna va lansa noua sa piesă alături de Dorian: ”Banii”.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.