Gabriela Firea: Vom avea o sală polivalentă cu care să ne mândrim!

În deschiderea ședinței Consiliului General de astăzi, primarul general, Gabriela Firea, le-a prezentat consilierilor municipali câteva dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi, propusă de către Executiv.

Astfel, consilierii municipali vor trebui să dezbată un proiect privind construirea unei săli polivalente la București.

Potrivit primarului general, Executivul Primăriei Capitalei a fost nevoit, în urma contestațiilor, să anuleze licitația, care avusese loc în trecut, și să demareze o nouă procedură de achiziție publică.

Astăzi, consilierii ar trebui să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru realizarea unei săli polivalente cu o capacitate de 20 de mii de locuri, pe o suprafață desfășurată de 60 de mii de metri pătrați. Sala va beneficia și o parcare subterană cu o capacitate de 380 de locuri. În afară de sala propriu-zisă, vor mai fi amenajate încă 5 terenuri de sport.

Edilul șef spune că a solicitat tuturor federațiilor sportive să transmită necesarul de dotări pentru ca noua sală polivalentă să poată fi omologată la nivel internațional, pentru toate sporturile.

”Sala polivalentă va costa 138 milioane de euro și ar urma să fie construită în trei ani”, a mai declarat Gabriela Firea, în fața consilierilor municipali.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.