VIDEO: Ana Maria Georgescu și Adrian Nour despre “My Fair Lady” – “Nu e o simplă piesă de teatru. E o experiență”

Nici că se putea un cadou mai potrivit de 8 martie, din partea matinalilor Răzvan Petre si Marius Stoica, decât Ana Maria Georgescu și Adrian Nour, parte din distribuiția celebrei producții “My Fair Lady”. Un “Bună dimineața, București!” plin de povești frumoase și cu zâmbete.

Adrian Nour recunoaște că de 8 martie, pe Ana Maria, această «My Fair Lady», “o tratăm cu repetiții. Ne pregătim pentru spectacolele din martie. Pe 21, 22, 23 și 24 martie musical-ul va bucura publicul bucureștean.”

Ana Maria Georgescu spune că, exact ca și în poveste, “eu și Adrian avem o prietenie foarte frumoasă.”

Referitor la succesul pe care îl are în ultima perioadă musicalul în România, Adrian Nour explică: “Oamenii au nevoie de muzică și de povești frumoase însoțite de muzică. Am văzut că, de la «Fantoma de la Operă» încoace, lumea a avut curajul să nu respecte chiar franciza de afară. Suntem lăsați să schimbăm un pic. Asta va fi și în cazul acestui musical.”

Din punctul de vedere al Anei, oamenii au nevoie de spectacole – eveniment: “E OK să te duci la un film sau la o piesă de teatru, dar un musical e un pachet mai complex. «My Fair Lady» are o orchestră suspendată. Avem un cor mare, planurile se schimbă. Nu e o simplă piesă de teatru. E o experiență de la regia de lumini până la sunet. Este Horia Brenciu, Anca Țurcașiu, Irina Baianț, Aura Călărașu și mulți alții. Sunt 70 de actori. E o productie complexă cu 200 de oameni care lucrează în spatele fiecărui spectacol.”

Dacă vrei să afli ce personaje joacă cei doi, ce înseamnă My Fair Lady, cât se investește într-o astfel de producție, ce primea Ana de la mama sa când era mică, vezi VIDEO.

Ce doi s-au gândit în trecut să joace în musicaluri: “Am visat dintotdeauna să joc în astfel de spectacole. Am simțit că e locul meu acolo”, spune Adrian.

Ana și-a dorit întotdeauna să joace toate rolurile lui Audrey Hepburn: “Am crescut cu filme clasice, iar Elisa Doolitle mi-a plăcut de mică.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.