Horoscop de weekend, 9 – 10 martie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 9 – 10 martie

BERBEC
Aveți nevoie de mai multă satisfacție personală și vă gândiți spre ce să vă indreptați atenția. Cel mai probabil, relația de cuplu va fi cea vizată.

TAUR
Aveți un plan bine pus la punct pentru aceste două zile. Vreți ca totul să iasă așa cum cum ați visat și sunteți în stare să faceți un compromis destul de mare pentru a vă asigura că rezultatul va fi pe placul vostru.

GEMENI
Pentru nativii aceste zodii familia este totul în acest weekend. Vă întâlniți cu cei dragi, poate organizați o mică petrecere în care să mai povestiți și să vă simțiți bine înconjurați de oamenii pe care îi iubiți.

RAC
Vă scoate cineva la plimbare, la un spectacol, vedeți un film, poate luați și masa împreună. Poate dați o fugă la niște prieteni care locuiesc în alt oraș și o să vă puteți întoarce cu bateriile încărcate și cu satisfacția că ați valorificat la maximum timpul liber.

LEU
Sfârșitul de săptămână pentru acești nativi este despre comunicare. Puteți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale care necesită comunicarea cu alții, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanțe scurte.

FECIOARĂ
Prima parte a weekend-ului o să fie obositoare, pentru că o să aveți de făcut câteva drumuri solicitante. Abia duminică seara o să reușiți să dormiți mai mult și să vă odihniți.

BALANȚĂ
Primiți o sumă de bani consistentă și vreți să vă răsfățați, așa că vă orientați direct către magazine. O să umblați ceva până când o să găsiți un lucru interesant, dar nu vă dați bătuți pentru că sunteți pregătiți de o sesiune de cumpărături ca la carte.

SCORPION
Este o perioadă specială pentru cel drag, așa că încercați să îi stați cât mai mult alături. Refuzați orice altă întâlnire.

SĂGETĂTOR
Plănuiați să stați acasă, dar prietenii au pus la punct planuri care vă includ și nu aveți cum să scăpați. Așteptați-vă la multă distracție.

CAPRICORN
O perioadă perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum vă permiteți o pauză pentru a sta cu cei dragi.

VĂRSĂTOR
Nu sunteți o persoană care se sperie ușor în fața unora care își depășesc atribuțiile, însă de această dată parcă nu puteți spune tot ceea ce credeți, dar nu neapărat de frică, ci nu vreți să intrați în discuții neplăcute. În stilul specific, veți depăși situația fără a lăsa urme adânci și toată lumea va fi mulțumită.

PEȘTI
Interacționați foarte mult cu oamenii apropiați, în special cu părinții sau copiii. Ajungeți la un numitor comun în privința unor chestiuni care au legătură cu viitorul familiei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.