De 8 Martie, cele mai apreciate femei din Sectorul 1 au fost premiate!

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a premiat astăzi 20 dintre cele mai apreciate femei din cadrul comunității locale. Doamnele și domnișoarele au primit flori, diplome și câte un tort din partea edilului din Banu Manta.

„Câștigătoarele” au fost desemnate în urma unui concurs lansat de Autoritatea Locală pe o rețea de socializare. Astfel, cetățenii au putut să propună pentru a fi premiate doamne și domnișoare care se bucură de apreciere în comunitățile lor.

Așa se face că, astăzi, au fost premiate învățătoare și profesoare, dar și doamne care sunt medici în cadrul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov sau chiar polițiști locali.

Nu în ultimul rând, a fost premiată o doamnă care a fost susținută de către vecini deoarece se îngrijește cu foarte multă dăruire de spațiile verzi din jurul blocului în care locuiește.

Daniel Tudorache le-a urat doamnelor și domnișoarelor la mulți ani, o primăvară frumoasă și le-a spus că ele constituie, de acum, modele pentru comunitatea locală din Sectorul 1.
De asemenea, edilul din Banu Manta a transmis un mesaj de apreciere pentru toate doamnele și domnișoarele, spunând că ziua de 8 Martie este una dintre cele mai importante sărbători, și urarea de: „La Mulți Ani”!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.