Pe 8 martie surprinde-o cu o masa pregatita chiar de tine!

Nu iti trebuie specializare in domeniu, ai nevoie doar de dragoste, bunavointa si cateva ingrediente savuroase cu care sa o cuceresti! Doamnele si domnisoarele sunt, maine, pline de fantezii si pasiune. Femeile vor sa rada, sa se simta iubite, respectate si, de ce nu, rasfatate cu o masa fina. Gabriella Pascaru Bisi este convinsa ca pot fi cucerite cu rulouri de pui cu fistic si jambon pe pat din sos de rosii/Flori de dovleac in tempura de bere si Mousse din fructe indulcit cu Green Sugar. Insa nu numai pe 8 Martie mancam sanatos sau facem surprize. Si nu numai doamnele si domnisoarele trebuie sa aiba grija ce mananca.

Proiectele Gabriellei Pascaru Bisi sunt multe in acest sens: „Alimentatie rationala pentru sanatate” care ajunge la inceputul lunii mai, la cea de a 4-a editie si in decembrie editia de iarna cu numarul 5; apoi urmeaza a doua prezenta la Bio Life&Style si desigur „copilul de suflet”, campania „Misiune copii sanatosi” ce va strabate tara. Si nu in ultimul rand, „Academia Arta Gustului, ce va deveni un spatiu de team building, training-uri, cursuri si evenimente speciale in mijlocul naturii.

Gabriella Pascaru Bisi ne-a gatit astazi, In Comunitate, la restaurantul Thalia, si i-a invatat pe domni cum sa-si surprinda, de 8 martie, partenerele.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.