Horoscop vineri 8 martie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 8 martie

BERBEC
Sunteți siguri de ceea ce vă doriți și o spuneți cu voce tare. Dați dovadă de mult curaj și vă impuneți cu sucess punctele de vedere.

TAUR
Astăzi, mai mult ca oricând, imaginația vă ajută să vă transpuneti visele în realitate. Dacă vă ascultați instinctul totul va fi bine.

GEMENI
Vă bucurați de prieteni care va acordă sprijinul lor necondiționat. O persoană din anturaj vă poate inspira să faceți o schimbare.

RAC
Vă aflați în fața unei provocări în carieră pentru care aveți nevoie de ajutor. Orgoliile nu își au locul astăzi.

LEU
Aveți de rezolvat multe treburi casnice astăzi, dar cu răbdare veți reuși să finalizați tot ce v-ați propus.

FECIOARĂ
O persoană din cercul vostru de prieteni vă atrage atenția astăzi mai mult decât de obicei. Descoperiți că sunteți pe aceeași lungime de undă.

BALANȚĂ
Așteptați de multă vreme un semn, un telefon sau un email importat, iar acum apare. V-ați pierdut speranța, dar uite că realitatea vă ia prin surprindere.

SCORPION
Nu vă place să amestecați partea profesională cu cea personală, dar acum sunteți nevoiți. Recomandați pe cineva pentru un proiect și o să fiți implicați mai mult decât voiati.

SĂGETĂTOR
Vă pregătiți ca în curând să plecați la drum. Dacă este în interes de muncă, nu vă aștepți la ceva spectaculos. Pe de altă parte, dacă este vorba despre concediu, sunteți cu sufletul la gură.

CAPRICORN
Un gest lăudabil îi va face pe cei din jur să își reanalizeze părerea pe care o aveau despre voi. Și voi sunteți mulțumiți de ceea ce ați făcut.

VĂRSĂTOR
Vă orientați foarte bine astăzi și ajungeți rapid în locurile stabilite. Va fi o zi încununată cu succes. Seara trageți o linie și vă declarați mulțumiți de pașii în față pe care i-ați făcut.

PEȘTI
Visați la lucruri mărețe și vă gândiți serios la primul pas pe care trebuie să îl faceți pentru ca planurile voastre să fie puse în aplicare cât mai repede.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.