Horoscop joi 7 martie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 7 martie

BERBEC
Ați primit o veste bună de la o rudă apropiată și acest lucru vă face să fiți fericiți toată ziua. Nici măcar volumul mare de muncă nu vă supără astăzi.

TAUR
Primiți o sarcină ce vă va da mari emoții pentru că cererea vine de la o persoană importantă și nu vreți să dați greș. Cu atenție totul se va rezolva.

GEMENI
Plănuiți o plecare din oraș. Nu dispuneți de mult timp sau de o căruță de bani, însă orice mică escapadă o să vă prindă bine.

RAC
Poate fi o zi cu o atmosferă complicată, mai greu de suportat. Comunicarea directă este cheia astăzi!

LEU
Puteți ieși mai ușor din starea de confuzie, dacă vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat. Aveți nevoie de un efort destul de mare să înțelegeți unde se află problema adevărată.

FECIOARĂ
Aveți motive de bucurie care vă fac să deveniți extrem de cheltuitori și de generoși. Sunteți dornici de socializare și mulțumiți de situația actuală.

BALANȚĂ
Astăzi s-ar putea să vă întâlniți cu persoane care nu doresc, sub nicio formă, să recunoască atunci când aveți dreptate. Veți avea nevoie de mult calm și diplomație să rezolvați discuțiile.

SCORPION
Gândurile negative vă pun o mulțime de probleme. Astăzi vă puneți singuri piedici în calea planurilor mărețe de viitor.

SĂGETĂTOR
Primiți o veste bună astăzi. Nu este vorba despre o schimbare majoră, însă vă asigurați că munca depusă nu a fost în zadar.

CAPRICORN
Vă aflați într-o situație amețitoare, iar cei din jur nu știu cum să vă ajute. Ar trebui să căutați un sfat de la o persoană care a mai trecut prin asta.

VĂRSĂTOR
Dați dovadă de creativitate astăzi și asta vă poate scoate din situațiile dificile. Energia și atitudinea pozitivă atrag oamenii din jurul vostru ca un magnet.

PEȘTI
Sunteți puși pe fapte mari astăzi. Posibil să doriți să vă schimbați locuința sau locul de muncă. Orice decizie luați va fi în avantajul vostru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.