Denis Roabeș, The Motans: “Vreau ca fanii care vin la concert să se simtă ca în bucătăria mea”

Înainte de 8 martie, ca un cadou special, invitatul matinalilor Răzvan Petre și Marius Stoica a fost Denis Roabeș – The Motans. Denis a povestit despre noul single, ”Invitat”, despre concertul pe care îl va avea la Arenele Romane și despre planurile pentru 2019.

“Muzica este ceea ce iubesc. Lucrând, spun că este ceva ce fac de plăcere”, a spus Denis. Cât despre single-ul “Invitat”, Denis povestește că l-a inspirat ceva personal și că a scris-o într-o zi. “În sesiunea din ziua aia, întrucât am compus-o într-o zi, toți au venit cu idei foarte mișto. Totul s-a legat atât de rapid. E una dintre piesele care a decurs foarte ușor. Ca și «Versus. De exemplu, la «Nota de plată» am scris mai multe variante.”

“Motanul” povestește că noua piesă “a venit din suflet și m-am gândit să nu forțez. Nu are rost să o fac după un anumit format. Dacă eu așa am simțit-o, știu că și oamenii o simt la fel. Publicul a început să o primească foarte bine.”

Dacă vrei să știi cui trebuie să ia Denis un mărțișor și de ce încă nu l-a oferit, în ce orașe a fost și unde vrea să meargă în vacanță anul acesta, cum au filmat clipul pentru “Invitat”, cum recunoaște fanii care vin prima dată la concertele The Motans, vezi VIDEO

Denis Roabeș spune că urmează un concert în Londra și unul în Roma. “Știu că la Londra va fi un concert foarte tare.”

Cât despre concertul pe care îl va avea pe 31 mai la Arenele Romane, Denis Roabeș spune că nu doar că nu i-au trecut emoțiile, ci i s-au amplificat. “Și anul trecut, când am lansat albumul «My Gorgeous Drama Queen», am avut mari emoții. Dar la Arene voi avea emoții și mai mari. Am niște idei pentru show iar baietii deja caută chestii prin afară, ca să mi le aducă.”

El spune că pentru acest concert are nevoie și de pregătire fizică. “Trebuie să îmi fac din nou controlul respirației, întrucât în ultima perioadă am facut exces de narghilea. Vreau să reîncep să alerg în Herăstrău. Cel mai mult vreau ca fanii care vin la concert să se simtă ca în bucătăria mea. Vreau să ne simțim ca o familie, ca un tot întreg.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.